Fiets huren Veluwe
  • Je hebt nog geen artikelen toegevoegd.
  • Subtotaal: 0,00

Tips

Fietsen huren Apeldoorn & slapen in Apeldoorn

Fiets huren & overnachten in Apeldoorn? hieronder treft u een overzicht van onze tips voor een leuke overnachting in Apeldoorn en omgeving.

Bed & Breakfast Villa Sonnevanck

villa sonnevanck

Bed & Breakfast Villa Sonnevanck ligt centraal in Apeldoorn. Vanuit deze Bed & Breakfast kunt u vele mooie routes fietsen. U kunt lopend naar het centrum om na een mooie fietstocht heerlijk te genieten van een hapje en een drankje in het centrum van Apeldoorn. Het B&B is gevestigd in een schitterende, monumentale villa (rijksmonument) op de rand van centrum en Parkenbuurt. Deze B&B wordt uitgebreid met meerdere kamers, waaronder ook een suite met open haard!Klik hier om een kijkje te nemen op de website van Villa Sonnevanck.

Bed & Breakfast Secret Garden

fiets huren apeldoorn

Het gastenverblijf ligt vrijstaand van het huis in een grote tuin, die vrij toegankelijk is voor de gasten. Bed & Breakfast Secret garden ligt in het centrum van Apeldoorn, op 5 minuten loopafstand van NS en busstation en op 10 minuten lopen van de fietsverhuur. Klik hier om naar de website te gaan.

Breakfast & Bos 

fiets huren Apeldoorn en overnachten

“Breakfast&Bos” ligt vlak bij de Veluwse bossen, op een steenworp afstand van Paleis Het Loo, de Apenheul, schouwburg Orpheus en het centrum van Apeldoorn. Met de ingang van de Hoge Veluwe, het museum Kröller-Müller en jachtslot Sint-Hubertus op zo’n 15 kilometer afstand, bieden wij u een prachtige locatie, om heerlijk te ontspannen. Er zijn vele fiets- en wandelroutes, kriskras door de Veluwe. Klik hier om naar de website te gaan.

Bed & Breakfast aan de sprengen

fiets huren Apeldoorn en overnachten apeldoorn

Bed & Breakfast aan de Sprengen in Apeldoorn is centraal gelegen in het centrum van Apeldoorn. U staat met een paar minuten midden in de binnenstad waar u kunt genieten van een dagje shoppen, een hapje en een drankje. Tevens kunt u er gemakkelijk op uit om de mooie omgeving van Apeldoorn te verkennen. Dit doet u natuurlijk het makkelijkst met een huurfiets. Wat bijzonder is aan deze Bed & Breakfast is dat de ruimte beschikt over een eigen keuken! Klik hier voor meer informatie.

Bed & Breakfast Broecksehof

fiets huren Apeldoorn en slapen in Klarenbeek

Het Broecksehof is gevestigd in het mooie dorpje Klarenbeek net buiten Apeldoorn. Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen. Als u bij het Broecksehof wilt logeren en een fiets wilt huren is tegen een kleine vergoeding een haal- en brengservice. Het is een bijzondere plek. De faciliteiten worden, voor zo ver mogelijk, op een biologische en duurzame manier aangeboden. Ook op spiritueel gebied bent u hier op de goede plek, zo is er een zweethut (tegen vergoeding). Tevens bent u altijd welkom om heerlijk te picknicken (zonder vergoeding) in de prachtige tuin, ook als u geen verblijf heeft geboekt. Klik hier voor meer informatie.