Fiets huren Veluwe
  • Je hebt nog geen artikelen toegevoegd.
  • Subtotaal: 0,00

Over ons

Fietsverhuur Apeldoorn

INTRODUCTIE

De Veluwe is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Nederland. Apeldoorn is een levendige plaats centraal op de Veluwe die veel mogelijkheden biedt voor toerisme. Zo kunt u de drukte opzoeken door naar het centrum van Apeldoorn te fietsen maar ook heerlijk genieten van de natuur door naar de buiten gebieden te fietsen. Fiets huren Veluwe biedt u de mogelijkheid de gehele omgeving te verkennen op een gezonde manier lekker in de buitenlucht. Dankzij fiets huren Veluwe kunt u nu een fiets huren in Apeldoorn.

FIETS HUREN VELUWE

Bent u of gaat u op vakantie in de omgeving van Apeldoorn en wilt u de omgeving op een gezonde en leuke manier gaan verkennen? Dan kunt u bij Fiets huren Veluwe een fiets huren. Wij verhuren elektrische fietsen, kinderfiets en stadsfietsen maar ook handige accessoires.

OVER ONS

Wij zijn een fietsverhuurbedrijf waar u terecht kunt voor het huren van een elektrische fietsen maar ook voor het huren van een stadsfiets of kinderfiets. Er is ook een mogelijkheid om een kinderzitje op een fiets te laten plaatsen en te huren.

Fiets huren Veluwe is gevestigd in Apeldoorn, mooi centraal op de Veluwe.

Groenedwarsweg 4A

7311 DE Apeldoorn

Fiets huren Veluwe is een verhuurbedrijf gespecialiseerd in fietsen. Fiets huren Veluwe is onderdeel van Bikegigant.nl. Bikegigant is een online fietsenwinkel in Apeldoorn die al meer dan 10 jaar voor u klaar staat.

Gezien de prachtige omgeving van Apeldoorn en de rest van de Veluwe, is er voor gekozen Bikegigant uit te breiden met een fietsverhuur service.

Fiets huren in Apeldoorn?

Dan bent u hier aan het goede adres!

Naast de verhuur kunt u voor het kopen van een fiets terecht bij Bikegigant. Bikegigant is een online fietsenwinkel in Apeldoorn waar u een nieuwe fiets of een gebruikte fiets kunt kopen. Als u opzoek bent naar fietsaccessoires bent u bij Bikegigant ook aan het goede adres. Bikegigant is een fietsenwinkel die altijd hoge kortingen hanteert ook op alle A-merken.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

BENT U OVERTUIGD? HUUR DAN UW FIETS BIJ ONS

Huur een fiets in Apeldoorn!